- 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
 - 9
 - 10
 - 11
 - 12
 - 13
 - 14
 - 15
 - 16

Nieuw

video

Zingem

Peperstraat 2A, 9750 Zingem

€ 349 000

ref. RESIDENTIE SINGHEM

Omschrijving

Bekijk hier onze promotievideo om een optimale beleving te krijgen van dit prachtige nieuwbouwproject.

In het hartje van Zingem vinden we deze kleinschalige en energiezuinige 'Residentie Singhem' van 3 prachtig ruime appartementen. Op wandelafstand ook tal van winkels en handelszaken. Ook de school en het openbaar vervoer is slechts op enkele tientallen meters van dit appartementsgebouw.  Deze residentie is te bereiken zowel via de Dorpstraat als via de Peperstraat achteraan de site. 

Dit prachtig gelegen nieuwbouwproject beschikt over drie ruime appartementen met telkens 3 slaapkamers en een totale oppervlakte van 132 m² tot 190 m².  Daarnaast beschikt elk appartement ook over een groot zuidgericht terras van 20 m² tot 55 m².  Verder heeft u momenteel nog vrije keuze in de afwerking van de keuken, badkamer en de vloer van uw appartement. Ook worden deze lichtrijke appartementen ook voorzien van centrale verwarming via een energiezuinige condensatieketel en worden er voor elk appartement ook zonnepanelen voorzien.  Mede door deze energiezuinige voorzieningen voldoen deze appartementen aan de BEN-voorwaarden

Geniet tevens de eerste 5 jaar van een korting van 50% op de onroerende voorheffing! 

!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien maart - april 2023. 

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met 3 slaapkamers en een zuidgericht terras in een kleinschalige residentie ?  Plan dan snel uw bezoek! Contacteer ons snel via 051 50 11 51. 

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Matthias Averbeke

Matthias Averbeke Vastgoedadviseur

+32(0) 497 64 13 80
matthias@diksimmo.be