Lo-Reninge
Bedrijfsgebouwen + woonst in uitstekende staat

Gapaard 6, 8647 Lo-Reninge

€ 695 000

ref. D20220035

Omschrijving

Te Gapaard 6, in Lo-Reninge bieden wij u deze bedrijfsgebouwen aan, die zich in uitmuntende staat bevinden. 
De commerciële ligging langs de N8, verbindingsweg Veurne-Ieper maakt de ligging van dit onroerend goed ideaal voor de uitbating van uw onderneming. 

Naast de bedrijfsgebouwen, bestaande uit serres (ca. 1.500 m2), met overdekte opslagruimtes en winkelruimte (1.150 m2), bieden wij u ook een instapklare woning aan (bouwjaar: 1992). De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 289 m2, bestaat uit een grote inkomhal met gang, traphal en apart gastentoilet, ruime living met zicht op de aangelegde tuin, grote leefkeuken voorzien van alle apparaten en koele berging, zithoek/bureauruimte, dubbele garage en extra bergruimtes (technische ruimte en wasberging). Op heden zijn er reeds 4 slaapkamers aanwezig (3 op de eerste verdieping en 1 op het gelijkvloers. Er is echter ruimte voor 5 à 6 slaapkamers, omwille van de grote, nog in te richten ruimtes op het eerste verdiep. De badkamer, voorzien van douche, bad en dubbele lavabo in meubel, bevindt zich op het gelijkvloers. Uiteraard beschikt deze woning over dubbele beglazing en de isolatiewaardes zijn conform de hedendaagse normen. Er is een grote zuid-georiënteerde tuin, afgesloten parking en nog ontelbaar veel mogelijkheden en voordelen die we u graag toelichten bij een bezoek. 

Het woongedeelte staat in verbinding met de winkelruimte met aanpalende serres, bedrijfsgebouwen en opslagruimte, waaronder een grote bergzolder. Alle gebouwen zijn prima onderhouden en in uitmuntende staat. Aan parkeerplaats is er tevens geen gebrek. 
Naast het perceel (woning + bedrijfsgebouwen) van 6.574m², is er ook de mogelijkheid om bijhorende weide aan te kopen (€30.000 excl. vraagprijs). Deze is gelegen aan de overkant van de straat, bestaande uit 3 perceelnummers en samen goed voor 3.552m².


Ben je op zoek naar een ruime locatie op een commerciële ligging met veel passage, waar wonen en werken op een aangename manier kan gecombineerd worden? Dan ben je te Gapaard 6 aan het juiste adres! 

Troeven:
- Prima staat van alle gebouwen (instapklaar);
- ruime parking en mogelijkheid om af te sluiten;
- 7 x 10.000l regenwater;
- commerciële ligging langs de N8 (Veurne-Ieper);
- alarmsysteem aanwezig;
- koelcel aanwezig;
-...

NOOT: De bedrijfsgebouwen dienen samen aangekocht te worden met het woongedeelte! Wij bieden u interessante inzichten om deze woning te verhuren indien u niet op zoek bent naar een woonst.


-> De woning kan, naast privéwoonst, tevens dienst doen als vakantiewoning/B&B/..., eventueel in combinatie met een (para-)agrarische activiteit in en rond de bedrijfsgebouwen/serres. 
-> De bedrijfsgebouwen net iets te groot? Verhuur een gedeelte van de gebouwen. Omwille van de afsluiting en volledige doorgang rondom het perceel, kan dit probleemloos en zonder hinder. 
-> Tal van denkpistes mogelijk. Contacteer ons om samen met u de vele mogelijkheden uit te stippelen. 
-> Ideale locatie voor: verkoop/kweek van groenten en fruit, serreteelt (tomaten, aardbeien, komkommer, cress, hydrocultuur, ... ) 

Neem contact op met één van onze makelaars. We begeleiden u graag verder. 
Louis Masschelein Louis Masschelein

Louis Masschelein Vastgoedadviseur

+32 51 50 11 51
louis@diksimmo.be

Specificaties

Overzicht

Type Bedrijfsgebouw
Slaapkamers 4
Grondoppervlakte 6754 m²
Bewoonbare oppervlakte 2900 m²
EPC-waarde 291 kWh/m²

Indeling

Slaapkamer 4
Keuken 1
Badkamer 1
Garage 1
Woonkamer 2
Bureau 1
Terras 1
Zolder 1
Tuin 1
Parkeerplaats 1
Berging 1
Toilet 3
Tuinhuis 1
Wasplaats 1
Opslagruimte 1

Financieel

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd) €1.845

Gebouw

Bouwjaar 1992
Type Bedrijfsgebouw
Orientatie tuin Zuid
Algemene staat Instapklaar
Bemeubeld Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed Nee
Voorzieningen Elektriciteit, Stadswater, Regenwater, Telefoon, Distributie, Stookolie, Alarm, Riolering, Internet, Vloerverwarming, Septische put
Omgeving Landelijk, Drukke ligging, Woonkern, Commercieel, Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [1,5 km]), Gezondheid - Apotheker (Apotheek Apo-pharman [4,59 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [4,65 km]), Warenhuizen - Delhaize (Provenplein 42 8970 Poperinge [9,37 km]), Vervoer - Bushalte (De Lijn), Dorp, Ambachtelijk, Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Pollinkhove Gapaard [0,2 km])
Renovatieplicht Nee

Ruimtelijke ordening

Gevalideerd as-builtattest Nee
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Nee
Voorkooprecht Ja
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed Nee