Kantoren

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Ons Hoofdkantoor bevindt zich langs de gewestweg N35 tussen Lichtervelde en West-kust.
Van harte welkom.

Medewerkers in dit kantoor

Strandlaan 242, 8670 Koksijde

Strandlaan 242, 8670 Koksijde

Wij stellen u onze pop-up vitrine voor te St. Idesbald.
U vindt ons in een zijstraat van de strandlaan t.h.v. nr. 242
Van harte welkom.

Medewerkers in dit kantoor

Kantoren

Onze medewerkers

Diego Cauwelier Founder

Reeds tijdens mijn studentenperiode te Gent startte ik mijn eigen zaak op. Na mijn studies kon ik me verder toeleggen op het ondernemerschap. Ik startte diverse ondernemingen op in verschillende bedrijfssectoren.

Toen ik kennis maakte met de vastgoedwereld werd ik gebeten door de vastgoedmicrobe, om ook in deze boeiende sector een bedrijfsconcept op de kaart te zetten, daar doe ik het voor.

Klanten kunnen rekenen op een professionele, eerlijke en gedreven aanpak. Mij motiveert het om iedere dag, stap voor stap, verder te werken aan de uitbouw van mijn zaken met passie.
Ik hou van de afwisseling in het ondernemen, de combinatie van een doordachte marketing te combineren met een groeivisie, een team uitbouwen en dagdagelijks het verschil maken.

Passies: Ondernemen, Marketing, creatief denken, natuur,...
Opleidingen: Ingenieur & Bedrijfseconomie (manama opleiding)
BIV: 509206

+32 494 420 534 - diego@diksimmo.be

Maak een afspraak

Kim Bulckaen Backoffice - Marketing

De vastgoedsector heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik hou van de afwisseling, de sociale contacten en de uitdagingen in de job als vastgoedbediende. Mijn functie binnen Diksimmo is zeer gevarieerd en divers. Ik probeer iedere woning zo origineel mogelijk voor te stellen, ik hou er dan ook van om samen met Diego op zoek te gaan naar de nieuwste marketingtools hiervoor.

Als administratief bediende help ik mijn collega’s zodat zij hun job vlot en efficiënt kunnen uitvoeren. Zelf ga ik ook regelmatig op de baan om woningen voor te stellen aan kandidaat kopers. Het is super om kopers te begeleiden doorheen het aankoopproces.

In het weekend hou ik ervan om tijd door te brengen met familie, vrienden en hondje PiPa, bij iedere wandeling stel ik mij stiekem voor hoe elke woning er vanbinnen uit zou zien en hoe wij die op een leuke manier zouden kunnen voorstellen aan klanten (beroepsmisvorming zeker...?)

Opleiding: Bachelor communicatie en marketingmanagement.

+32 51 50 11 51 - kim@diksimmo.be

Maak een afspraak

Jan Maes Verkoop & Juridisch advies

Na enkele jaren actief te zijn als advocaat in alle aspecten van het vastgoed maakte ik kennis met het kantoor Diksimmo. De professionele, klantgerichte en kordate manier van werken, sloot perfect aan bij mijn persoonlijke aanpak en visie.

Het versterkte mijn interesse in de immobiliënwereld en overtuigde me om de stap te zetten, waarbij ik mijn expertise kan gebruiken voor het welslagen van elk dossier. Een hindernis wordt door ons niet uit de weggegaan, maar opgelost.

Bij Diksimmo staat persoonlijke begeleiding en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Steeds gaan we voor een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Dat is waar wij het onderscheid maken en waar we elke dag 100% voor gaan.

+32 51 50 11 51 - jan@diksimmo.be

Maak een afspraak

Jos Bauwens Vastgoedadviseur

Ik startte mijn loopbaan als opvoeder in het St-Gregorius college te Gentbrugge. Als geboren verkoper werd snel duidelijk dat ik binnen de job als opvoeder mij niet ten volle kon ontplooien. Begin jaren 80 begon ik vervolgens als inkoop- en verkoopverantwoordelijke in het ouderlijke bedrijf te Lede, boomkwekerij Bauwens. In 2000 ging ik echter voor een carrière switch en proefde ik van de vastgoedwereld.

Ik startte bij woon-advies Hoebeeck te Haaltert en werd er de rechterhand van de zaakvoerder. Vooral binnen het segment van de inkoop en verkoop kon ik mijn gading vinden.

Toen mijn zoon besliste om naar West-Vlaanderen te verhuizen besloot ook ikzelf om een nieuw avontuur aan te gaan in de Westhoek. Vervolgens maakte ik kennis met het jong en dynamisch kantoor Diksimmo, waar ik sinds enkele jaren samen met de zaakvoerder terug één tandem kan vormen. Mijn voornaamste focus ligt op de inkoop van woningen.

Passies: Voetbal, economische- en financiële actualiteit.
Waarden: Stiptheid en discipline.

+32 51 50 11 51 - jos@diksimmo.be

Maak een afspraak

Jonas Tourlouse Vastgoedadviseur regio Westkust

Ik ben Jonas Tourlouse, een jonge ondernemende vastgoedmakelaar, die met veel passie en enthousiasme zijn vak beoefend.
BIV: 511927

+32 (0)476 76 55 27 - jonas@diksimmo.be

Maak een afspraak

Onze Vacatures

Erkend vastgoedmakelaar / Inkoop verantwoordelijke Regio OOSTENDE

Lees meer

OFFICE MANAGER(S)

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar / Inkoop verantwoordelijke Regio ROESELARE

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar / Inkoop verantwoordelijke Regio IEPER

Lees meer