Kantoren

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Ons Hoofdkantoor bevindt zich langs de gewestweg N35 tussen Lichtervelde en West-kust.
Wij heten u van harte welkom.

Medewerkers in dit kantoor

Meenseweg 1, 8900 IEPER

Meenseweg 1, 8900 IEPER

Wij verwelkomen u graag in ons kantoor ter hoogte van de bascule in Ieper.
Zin om ons team te versterken?

Medewerkers in dit kantoor

Zeelaan 88, 8660 DE PANNE

Zeelaan 88, 8660 DE PANNE

Vanaf april 2022 verwelkomen wij u graag.
Zin om ons team te versterken?
Tot snel.

Medewerkers in dit kantoor

Maria-Hendrikalaan 2a, 8420 DE HAAN

Maria-Hendrikalaan 2a, 8420 DE HAAN

Op het koninklijk plein in De Haan stellen wij u het kleinste immokantoor van België voor.
(maar met de grootste service)
Tot snel.

Medewerkers in dit kantoor

Kantoren

Dreamteam

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

Reeds tijdens mijn studentenperiode te Gent startte ik mijn eigen zaak op. Na mijn studies kon ik me verder toeleggen op het ondernemerschap. Ik startte diverse ondernemingen op in verschillende bedrijfssectoren.

Toen ik kennis maakte met de vastgoedwereld werd ik gebeten door de vastgoedmicrobe, om ook in deze boeiende sector een bedrijfsconcept op de kaart te zetten, daar doe ik het voor.

Klanten kunnen rekenen op een professionele, eerlijke en gedreven aanpak. Mij motiveert het om iedere dag, stap voor stap, verder te werken aan de uitbouw van mijn zaken met passie.
Ik hou van de afwisseling in het ondernemen, de combinatie van een doordachte marketing te combineren met een groeivisie, een team uitbouwen en dagdagelijks het verschil maken.

Passies: Ondernemen, Marketing, creatief denken, natuur,...
Opleidingen: Ingenieur & Bedrijfseconomie (manama opleiding)
BIV: 509206

+32 (0)51 50 11 51 - diego@diksimmo.be

Maak een afspraak

Kim Bulckaen Management Assistant

De vastgoedsector heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik hou van de afwisseling, de sociale contacten en de uitdagingen in de job als vastgoedbediende. Mijn functie binnen Diksimmo is zeer gevarieerd en divers. Ik probeer iedere woning zo origineel mogelijk voor te stellen, ik hou er dan ook van om samen met Diego op zoek te gaan naar de nieuwste marketingtools hiervoor.

Als administratief bediende help ik mijn collega’s zodat zij hun job vlot en efficiënt kunnen uitvoeren. Zelf ga ik ook regelmatig op de baan om woningen voor te stellen aan kandidaat kopers. Het is super om kopers te begeleiden doorheen het aankoopproces.

In het weekend hou ik ervan om tijd door te brengen met familie, vrienden en hondje PiPa, bij iedere wandeling stel ik mij stiekem voor hoe elke woning er vanbinnen uit zou zien en hoe wij die op een leuke manier zouden kunnen voorstellen aan klanten (beroepsmisvorming zeker...?)

Opleiding: Bachelor communicatie en marketingmanagement.

+32 51 50 11 51 - kim@diksimmo.be

Maak een afspraak

Elsie Vanstechelman Backoffice - Verhuur

Ik studeerde aan de burgerschool in Roeselare en behaalde er in 2001 een diploma retail en visual merchandising. Na een 17-tal jaar professionele ervaring in diverse sectoren kwam ik terecht bij Diksimmo. Ik maak sinds april 2018 full-time deel uit van het team. Ik neem backoffice - verhuur voor mijn rekening.

Mijn voornaamste kwaliteiten zijn mijn geduld en spontaan karakter. Ik kan in elke situatie mijn kalmte bewaren en vriendelijk blijven. Zelfs als de klant iets minder vriendelijk reageert behoud ik mijn vriendelijke toon. Eerlijkheid en wederzijds respect zijn waarden waar ik zeer veel belang aan hecht. Ik ga goedlachs door het leven en heb een uiterst spontaan karakter.

Als ik niet aan het werk ben ik meestal bij vrienden of familie. Ik kan enorm genieten van quality time met mijn gezin.

"Don't wait for people to be friendly, show them how."

+32 51 50 11 51 - elsie@diksimmo.be

Maak een afspraak

Aaron Rotsaert Content marketeer

Ik volgde een professionele bachelor in het bedrijfsmanagement met optie marketing aan de Arteveldehogeschool in Gent. Sinds 2020 ben ik aan de slag als content marketeer bij Diksimmo.

Mijn creativiteit en vlotte pen combineer ik met mijn grafisch inzicht om zo toffe campagnes op te stellen. Voor mij is interactie met de klant heel belangrijk. Marketing is geen eenrichtingsverkeer. Het is de communicatie tussen de klant en het bedrijf. Daarom hecht ik enorm veel belang aan open communicatie en heldere taal.

Ik ben een enthousiast en open persoon die niet bij de pakken blijft zitten.
What you see is what you get.

+32(0) 51 50 11 51 - aaron@diksimmo.be

Maak een afspraak

Louis Masschelein Vastgoedadviseur

Mijn humaniora volgde ik aan de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde. Later ontdekte ik dat mijn ambitie ligt in de wereld van vastgoed. Momenteel ben ik bezig met een opleiding vastgoedmakelaar aan Syntra West. Begin maart ging ik aan de slag bij Diksimmo als vastgoedadviseur.

Ik sta in voor zowel inkoop als verkoop van woningen/appartementen. Mijn sterke punten zijn mijn oprechte aanpak en luistervaardigheid. Daarenboven ben ik nooit opdringerig. Ik tracht telkens mee te denken met de klant.
Ik hecht veel waarde aan een correcte opmaak en afhandeling van het dossier. Kennis van het pand is hierbij van cruciaal belang. Verder vind ik het een must om steeds eerlijk en gastvriendelijk om te gaan met bezoekers.

Als ik niet aan het werk ben als vastgoedadviseur ben ik vaak te vinden in mijn keuken. Ik ben een echte bourgondiër, ik hou van koken en gastronomie.

"If you don't take care of your customer, your competitor will"
- B.Hooey -

+32 51 50 11 51 - louis@diksimmo.be

Maak een afspraak

Peter Despriet Kantoorhouder Ieper

Sinds mijn 5e middelbaar vertoefde ik in Gent. Na mijn humaniora genoot ik een bacheloropleiding als landmeter-expert. Vervolgens haalde ik een tweede bachelor diploma in vastgoed. Ik ben erg leergierig: later volgde ik nog opleidingen energiedeskundige en gerechtelijk expert.

In 2011 studeerde ik af. Na een aantal jaar ervaring op te doen werd ik kantoorhouder van Diksimmo in Ieper. Ik maak deel uit van het team sinds juni 2020.
Mijn sterke punten zijn mijn motivatie en goedlachse persoonlijkheid. Ik hecht erg veel belang aan een correcte opvolging en benader dossiers telkens met een brede kijk. Zo probeer ik echt een meerwaarde te bieden en echt uw vertrouwenspersoon te zijn als makelaar.

Als ik niet aan het werk ben als makelaar zit ik vaak op mijn fiets. Ik tracht steeds het beste uit mezelf te halen. Ik ga ook geregeld 'hiken' in de bergen. Daarnaast kan ik ook echt genieten van een goede fles wijn met vrienden.
BIV: 507106

"If you cannot do great things, do small things in a great way"

+32(0) 478 53 25 85 - peter@diksimmo.be

Maak een afspraak

Géraldine govaert Vastgoedadviseur

De fascinatie voor vastgoed heb ik al van kinds af aan dankzij mijn ouders. Gedurende de jaren is de interesse in vastgoed alleen maar gegroeid. De vastgoedsector is me gekend, ik deed reeds een aantal mooie ervaringen op. In maart 2021 kwam ik bij Diksimmo terecht in Ieper waar ik zal instaan voor de in- en verkoop van uw eigendom. De immosector is voor mij dus zeker niet meer nieuw.

Ik ben erg sociaal, Ik ben het liefst onder de mensen. Dat vind ik ook ook het leukste aan mijn job als vastgoedmakelaar. Ik ben de jongste in een gezin van vier, dus ook toen ik nog thuis woonde was ik nooit alleen. Mijn vrolijk en enthousiast karakter werkt aanstekelijk, ik hou ervan als ik mensen kan laten lachen en blij kan maken.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn hond, een kleine munsterlander met de naam Pauline. Daarnaast ga ik ook af en toe gaan wandelen, zwemmen of fietsen, maar het liefst van al zit ik gezellig bij vriendinnen om iets te drinken.

Dag na dag streef ik ernaar om de best mogelijke makelaar te zijn. Ik ben erg gemotiveerd en ik sta te popelen om u te helpen bij de aan- of verkoop van uw eigendom.

Tot snel!

+32 (0)57 797 500 - geraldine@diksimmo.be

Maak een afspraak

Michèle Vandewynckel Sales coach

Aangenaam,

Ik ben Michèle! Ik heb al heel wat ervaring in de sales wereld. Ik werkte in heel wat diverse sectoren en leerde zo de kneepjes van het vak.

Met mijn joviaal en open karakter slaag ik er nagenoeg altijd in om de verkoop van uw eigendom tot een goed einde te brengen. Ik sta erg positief in het leven en ben een echt gevoelsmens. Mijn vrolijk karakter werkt erg aanstekelijk en dat zie ik als één van mijn grootste troeven. Bij de aan- of verkoop van uw woning is het gevoel het allerbelangrijkste. Als het gevoel met de makelaar goed zit heb je sterke fundamenten om verder op te bouwen.

Verder ben ik een echte 'bon vivant'. Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om samen met vrienden en familie iets te gaan eten of drinken. Samen met mijn Franse bulldog 'Kamiel' hou ik ervan om te gaan uitwaaien aan de kust.

Ik sta te popelen om u beter te leren kennen.

Tot binnenkort!

+32 (0)496 40 23 94 - michele@diksimmo.be

Maak een afspraak

Viktor Lanssens vastgoedadviseur

Al van kinds af aan heb ik een enorme interesse voor economie en voor de bouw. Tijdens mijn studies als vastgoedmakelaar kon ik deze 2 passies combineren en ontwikkelde zo mijn passie voor vastgoed.

Zelf droom ik van een gerenoveerde vierkantshoeve op het Franse platteland. Een oude, maar volledig gerenoveerde hoeve met een wit gekaleide gevel en achteraan een grasweide met een mooi uitzicht. Dat is mijn droomwoning, maar ik ben er van overtuigd dat elke woning haar charme heeft.

Mijn vrienden omschrijven me als een doorbijter, ook wanneer er tegenslagen zijn geef ik niet op. Ik ben een joviale en ondernemende makelaar en rust niet voor ik mijn doel bereikt heb. Elke dag opnieuw ga ik er voor 200% tegenaan!

Als ik niet aan het werk ben, is de kans groot dat je mij terug vindt in mijn garage. Ik heb een oude Mercedes waar ik vaak oldtimerritten mee rij. Van tijd tot tijd ga ik ook graag iets drinken met vrienden op café.

"Waar een wil is, is een weg!"

+32 487 23 79 84 - viktor@diksimmo.be

Maak een afspraak

Laurens De Meester BACKOFFICE - VERHUUR

De wereld van vastgoed heeft me al altijd enorm geïnteresseerd. Het geeft écht voldoening om een koper/huurder te helpen bij deze belangrijke stap in hun leven.

Daarom probeer ik er steeds op te letten dat ik goed luister naar uw vragen om u zo goed mogelijk te helpen. Ik ben goedlachs, rechtdoorzee en sta goedgezind in het leven. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook. Hiervoor is een goed dossier dat volledig in orde is natuurlijk essentieel.
In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie. Gaan wandelen met mijn hond Udo, in het bos of aan zee is ook één van mijn favoriete bezigheden. Daarvan kan ik echt tot rust komen. Udo is mijn jonge Border Collie en is een super lieve knuffelbeer die niets liever doet dan de hele dag spelen.

Kom gerust eens langs bij ons op kantoor, ik sta met plezier voor u klaar. Wie weet klinken we hier binnenkort samen op de verhuur van uw woning.

"Aan het verleden kan je niets veranderen, aan de toekomst wel!"

+32(0)51 501 151 - laurens@diksimmo.be

Maak een afspraak

Jana Lagrou vastgoedmakelaar

In het verleden kwam ik al enkele keren in contact met de immowereld. Hierdoor kreeg ik een enorme fascinatie voor vastgoed.
Zelf droom ik van een moderne woning met een wijnkelder, een grote dressing en zwembad. Ik ben een fervent filmliefhebber, dus een home cinema zou ik ook fantastisch vinden.

Mijn vrienden omschrijven me als een empathisch persoon en een echte doorzetter. Ook wanneer ik tegenslag heb, geef ik nooit op. Ik ben een levensgenieter en geef me elke dag voor de volle 100%. Ik doe mijn uiterste best met als doel u de hoogst mogelijke service te bieden en zo de best mogelijke BIV-makelaar te worden.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te tafelen of te gaan shoppen. Ik kom enorm graag onder de mensen en ben van nature erg sociaal. Daarnaast heb ik ook een kat van 15 jaar oud, 'Paulinetje', waar ik ook heel graag bij ben.

In de verre toekomst wil ik graag een eigen woning bouwen, maar in de tussentijd bouw ik heel graag verder aan uw toekomst. Ik kijk er enorm naar uit om met u samen te werken voor de aan- of verkoop van uw eigendom.

"Go with the flow & don't look back!"

+32 (0)476 71 11 90 - jana@diksimmo.be

Maak een afspraak

Onze Vacatures

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - DE PANNE

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - WESTKUST

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - IEPER

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - WEST-VLAANDEREN

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - ROESELARE

Lees meer

KANTOORHOUDER - DIVERSE REGIO'S

Lees meer

STAGIAIR VASTGOEDMAKELAAR - DIVERSE REGIO'S

Lees meer