Kantoren

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Esenweg 197, 8600 DIKSMUIDE

Ons Hoofdkantoor bevindt zich langs de gewestweg N35 tussen Lichtervelde en West-kust.
Wij heten u van harte welkom.

Medewerkers in dit kantoor

Meenseweg 1, 8900 IEPER

Meenseweg 1, 8900 IEPER

Wij verwelkomen u graag in ons nieuw kantoor.
Zin om ons team te versterken?
Tot snel.

Medewerkers in dit kantoor

Zeelaan 88, 8660 DE PANNE

Zeelaan 88, 8660 DE PANNE

Binnenkort verwelkomen wij u graag.
Zin om ons team te versterken?
Tot snel.

Medewerkers in dit kantoor

Kantoren

Dreamteam

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

Reeds tijdens mijn studentenperiode te Gent startte ik mijn eigen zaak op. Na mijn studies kon ik me verder toeleggen op het ondernemerschap. Ik startte diverse ondernemingen op in verschillende bedrijfssectoren.

Toen ik kennis maakte met de vastgoedwereld werd ik gebeten door de vastgoedmicrobe, om ook in deze boeiende sector een bedrijfsconcept op de kaart te zetten, daar doe ik het voor.

Klanten kunnen rekenen op een professionele, eerlijke en gedreven aanpak. Mij motiveert het om iedere dag, stap voor stap, verder te werken aan de uitbouw van mijn zaken met passie.
Ik hou van de afwisseling in het ondernemen, de combinatie van een doordachte marketing te combineren met een groeivisie, een team uitbouwen en dagdagelijks het verschil maken.

Passies: Ondernemen, Marketing, creatief denken, natuur,...
Opleidingen: Ingenieur & Bedrijfseconomie (manama opleiding)
BIV: 509206

+32 (0)51 50 11 51 - diego@diksimmo.be

Maak een afspraak

Kim Bulckaen Management Assistant

De vastgoedsector heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik hou van de afwisseling, de sociale contacten en de uitdagingen in de job als vastgoedbediende. Mijn functie binnen Diksimmo is zeer gevarieerd en divers. Ik probeer iedere woning zo origineel mogelijk voor te stellen, ik hou er dan ook van om samen met Diego op zoek te gaan naar de nieuwste marketingtools hiervoor.

Als administratief bediende help ik mijn collega’s zodat zij hun job vlot en efficiënt kunnen uitvoeren. Zelf ga ik ook regelmatig op de baan om woningen voor te stellen aan kandidaat kopers. Het is super om kopers te begeleiden doorheen het aankoopproces.

In het weekend hou ik ervan om tijd door te brengen met familie, vrienden en hondje PiPa, bij iedere wandeling stel ik mij stiekem voor hoe elke woning er vanbinnen uit zou zien en hoe wij die op een leuke manier zouden kunnen voorstellen aan klanten (beroepsmisvorming zeker...?)

Opleiding: Bachelor communicatie en marketingmanagement.

+32 51 50 11 51 - kim@diksimmo.be

Maak een afspraak

Jos Bauwens Vastgoedadviseur

Ik startte mijn loopbaan als opvoeder in het St-Gregorius college te Gentbrugge. Als geboren verkoper werd snel duidelijk dat ik binnen de job als opvoeder mij niet ten volle kon ontplooien. Begin jaren 80 begon ik vervolgens als inkoop- en verkoopverantwoordelijke in het ouderlijke bedrijf te Lede, boomkwekerij Bauwens. In 2000 ging ik echter voor een carrière switch en proefde ik van de vastgoedwereld.

Ik startte bij woon-advies Hoebeeck te Haaltert en werd er de rechterhand van de zaakvoerder. Vooral binnen het segment van de inkoop en verkoop kon ik mijn gading vinden.

Toen mijn zoon besliste om naar West-Vlaanderen te verhuizen besloot ook ikzelf om een nieuw avontuur aan te gaan in de Westhoek. Vervolgens maakte ik kennis met het jong en dynamisch kantoor Diksimmo, waar ik sinds enkele jaren samen met de zaakvoerder terug één tandem kan vormen.

Passies: Voetbal, economische- en financiële actualiteit.
Waarden: Stiptheid en discipline.

+32 51 50 11 51 - jos@diksimmo.be

Maak een afspraak

Elsie Vanstechelman Backoffice - Verhuur

Ik studeerde aan de burgerschool in Roeselare en behaalde er in 2001 een diploma retail en visual merchandising. Na een 17-tal jaar professionele ervaring in diverse sectoren kwam ik terecht bij Diksimmo. Ik maak sinds april 2018 full-time deel uit van het team. Ik neem backoffice - verhuur voor mijn rekening.

Mijn voornaamste kwaliteiten zijn mijn geduld en spontaan karakter. Ik kan in elke situatie mijn kalmte bewaren en vriendelijk blijven. Zelfs als de klant iets minder vriendelijk reageert behoud ik mijn vriendelijke toon. Eerlijkheid en wederzijds respect zijn waarden waar ik zeer veel belang aan hecht. Ik ga goedlachs door het leven en heb een uiterst spontaan karakter.

Als ik niet aan het werk ben ik meestal bij vrienden of familie. Ik kan enorm genieten van quality time met mijn gezin.

"Don't wait for people to be friendly, show them how."

+32 51 50 11 51 - elsie@diksimmo.be

Maak een afspraak

Aaron Rotsaert Content marketeer

Ik volgde een professionele bachelor in het bedrijfsmanagement met optie marketing aan de Arteveldehogeschool in Gent. Sinds 2020 ben ik aan de slag als content marketeer bij Diksimmo.

Mijn creativiteit en vlotte pen combineer ik met mijn grafisch inzicht om zo toffe campagnes op te stellen. Voor mij is interactie met de klant heel belangrijk. Marketing is geen eenrichtingsverkeer. Het is de communicatie tussen de klant en het bedrijf. Daarom hecht ik enorm veel belang aan open communicatie en heldere taal.

Ik ben een enthousiast en open persoon die niet bij de pakken blijft zitten.
What you see is what you get.

+32(0) 51 50 11 51 - aaron@vlaeberg.be

Maak een afspraak

Louis Masschelein Vastgoedadviseur

Mijn humaniora volgde ik aan de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde. Later ontdekte ik dat mijn ambitie ligt in de wereld van vastgoed. Momenteel ben ik bezig met een opleiding vastgoedmakelaar aan Syntra West. Begin maart ging ik aan de slag bij Diksimmo als vastgoedadviseur.

Ik sta in voor zowel inkoop als verkoop van woningen/appartementen. Mijn sterke punten zijn mijn oprechte aanpak en luistervaardigheid. Daarenboven ben ik nooit opdringerig. Ik tracht telkens mee te denken met de klant.
Ik hecht veel waarde aan een correcte opmaak en afhandeling van het dossier. Kennis van het pand is hierbij van cruciaal belang. Verder vind ik het een must om steeds eerlijk en gastvriendelijk om te gaan met bezoekers.

Als ik niet aan het werk ben als vastgoedadviseur ben ik vaak te vinden in mijn keuken. Ik ben een echte bourgondiër, ik hou van koken en gastronomie.

"If you don't take care of your customer, your competitor will"
- B.Hooey -

+32 51 50 11 51 - louis@diksimmo.be

Maak een afspraak

Peter Despriet Kantoorhouder Ieper

Sinds mijn 5e middelbaar vertoefde ik in Gent. Na mijn humaniora genoot ik een bacheloropleiding als landmeter-expert. Vervolgens haalde ik een tweede bachelor diploma in vastgoed. Ik ben erg leergierig: later volgde ik nog opleidingen energiedeskundige en gerechtelijk expert.

In 2011 studeerde ik af. Na een aantal jaar ervaring op te doen werd ik kantoorhouder van Diksimmo in Ieper. Ik maak deel uit van het team sinds juni 2020.
Mijn sterke punten zijn mijn motivatie en goedlachse persoonlijkheid. Ik hecht erg veel belang aan een correcte opvolging en benader dossiers telkens met een brede kijk. Zo probeer ik echt een meerwaarde te bieden en echt uw vertrouwenspersoon te zijn als makelaar.

Als ik niet aan het werk ben als makelaar zit ik vaak op mijn fiets. Ik tracht steeds het beste uit mezelf te halen. Ik ga ook geregeld 'hiken' in de bergen. Daarnaast kan ik ook echt genieten van een goede fles wijn met vrienden.


"If you cannot do great things, do small things in a great way"

+32(0) 478 53 25 85 - peter@diksimmo.be

Maak een afspraak

Matthias Averbeke Vastgoedadviseur

Ik volgde de opleiding immobilliën & verzekeringswezen aan hogeschool VIVES te Kortrijk. In 2016 behaalde ik mijn diploma en de afgelopen jaren deed ik reeds heel wat ervaring op bij collega-immokantoren.

In september 2020 ging ik aan de slag bij Diksimmo als vastgoedadviseur. Ik sta rechtstreeks in contact met de klant. Zowel inkoop als verkoop neem ik voor mijn rekening.
Mijn sterktes zijn mijn luisterend oor en empathisch denkvermogen. Ik hou van sociaal contact en stel steeds de klant centraal. Het is mijn nummer één prioriteit om zo eerlijk en professioneel mogelijk te werken. Ik maak enkel een belofte als ik geloof dat ik die ook daadwerkelijk kan waarmaken. Op die manier is de samenwerking het aangenaamst. Het is voor mij zeer belangrijk dat ik iedereen nog recht in de ogen kan kijken na de verkoop.

Zelf sta ik niet graag in de belangstelling. Ik ben eerder een rustig type met een altruïstische ingesteldheid. Als ik niet aan het werk ben kun je mij vinden bij mijn muziekvereniging in Woumen waar ik trompet speel.

"Listening is often the only thing needed to help someone."

+32(0) 497 64 13 80 - matthias@diksimmo.be

Maak een afspraak

Géraldine govaert Vastgoedadviseur

De fascinatie voor vastgoed heb ik al van kinds af aan dankzij mijn ouders. Gedurende de jaren is de interesse in vastgoed alleen maar gegroeid. De vastgoedsector is me gekend, ik deed reeds een aantal mooie ervaringen op. In maart 2021 kwam ik bij Diksimmo terecht in Ieper waar ik zal instaan voor de in- en verkoop van uw eigendom. De immosector is voor mij dus zeker niet meer nieuw.

Ik ben erg sociaal, Ik ben het liefst onder de mensen. Dat vind ik ook ook het leukste aan mijn job als vastgoedmakelaar. Ik ben de jongste in een gezin van vier, dus ook toen ik nog thuis woonde was ik nooit alleen. Mijn vrolijk en enthousiast karakter werkt aanstekelijk, ik hou ervan als ik mensen kan laten lachen en blij kan maken.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn hond, een kleine munsterlander met de naam Pauline. Daarnaast ga ik ook af en toe gaan wandelen, zwemmen of fietsen, maar het liefst van al zit ik gezellig bij vriendinnen om iets te drinken.

Dag na dag streef ik ernaar om de best mogelijke makelaar te zijn. Ik ben erg gemotiveerd en ik sta te popelen om u te helpen bij de aan- of verkoop van uw eigendom.

Tot snel!

+32 (0)485 00 02 07 - géraldine@diksimmo.be

Maak een afspraak

Amy Van de Velde Vastgoedadviseur

Ik ben al enige tijd geïnteresseerd in vastgoed. Wat mij het meest aanspreekt is dat ik voor mensen echt het verschil kan maken bij de verkoop van hun eigendom. Ik krijg er enorm veel voldoening van als ik de verkoop van uw eigendom tot een goed einde kan brengen. Dankzij mijn doorzettingsvermogen en rustige aanpak ben ik er van overtuigd dat ik hier in zal slagen.

Verder ben ik een echte optimist en sta ik altijd klaar om u te helpen. Bovendien ben ik altijd open minded: niets is onmogelijk! Voor elke uitdaging vind ik ongetwijfeld een passende oplossing.
Voor ik bij Diksimmo van start ging volgde ik een opleiding 'Immobiliën en verzekeringen' in Kortrijk. Ik sta te popelen om de theorie nu om te zetten in de praktijk. Tijdens diverse vakantiejobs deed ik al heel wat ervaring op. Hierdoor ben ik erg vlot en ben ik in elke situatie beleefd en vriendelijk tegen klanten.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn vriend of met vriendinnen. Ik haal het beste uit elke dag en geniet van de kleine dingen, zoals gezellig iets drinken op mijn terras.

+32(0)498 83 92 15 - amy@diksimmo.be

Maak een afspraak

Michèle Vandewynckel Sales coach

Aangenaam,

Ik ben Michèle! Ik heb al heel wat ervaring in de sales wereld. Ik werkte in heel wat diverse sectoren en leerde zo de kneepjes van het vak.

Met mijn joviaal en open karakter slaag ik er nagenoeg altijd in om de verkoop van uw eigendom tot een goed einde te brengen. Ik sta erg positief in het leven en ben een echt gevoelsmens. Mijn vrolijk karakter werkt erg aanstekelijk en dat zie ik als één van mijn grootste troeven. Bij de aan- of verkoop van uw woning is het gevoel het allerbelangrijkste. Als het gevoel met de makelaar goed zit heb je sterke fundamenten om verder op te bouwen.

Verder ben ik een echte 'bon vivant'. Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om samen met vrienden en familie iets te gaan eten of drinken. Samen met mijn Franse bulldog 'Kamiel' hou ik ervan om te gaan uitwaaien aan de kust.

Ik sta te popelen om u beter te leren kennen.

Tot binnenkort!

+32 (0)496 40 23 94 - michele@diksimmo.be

Maak een afspraak

Charline Henry Vastgoedadviseur

Dankzij de job van mijn vader heb ik mijn jeugd in verschillende delen van de wereld doorgebracht. We verhuisden vaak en daardoor leerde ik heel wat verschillende soorten woningen met elk een eigen stijl kennen. Bij bezichtigingen met de makelaars ter plaatse ontdekte ik al heel snel dat ik een grote fascinatie voor vastgoed heb.

Mijn vrienden omschrijven me als een goedlachse en joviale spring in't veld. Ik sta altijd klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woning. Dit uiteraard telkens met de nodige tact en elegantie. Elke woning heeft zijn charme en dankzij mijn pit en positieve drive kan ik dit bij elke bezichtiging benadrukken. Het geeft mij een immens gevoel van voldoening als ik de fundering kan betekenen van mensen hun leven.

Daarnaast kan ik er enorm van genieten om samen met mijn vriend en onze hond 'Willy Wilson' te gaan uitwaaien aan zee. We hebben een appartement op de zeedijk en er is altijd wel iets te beleven.
Mij andere grote passie, naast het vastgoed, is gaan springen met mijn sportpaard. Als ik niet aan het werk ben en de heer des huizes naar voetbal gaat kijken, ben ik met mijn merrie aan het trainen.

"Expansion - always & in all ways"
- Ryan Serhant - Vastgoed magnaat uit New York

+32(0)499 69 07 00 - charline@diksimmo.be

Maak een afspraak

Keoma Serpieters Vastgoedadviseur

Mijn fascinatie voor vastgoed is er gekomen toen ik samen met mijn partner ons eerste huis kocht. We hebben dit huis verbouwd en vervolgens zelf opnieuw verkocht. Sindsdien heeft het vastgoed mij niet meer losgelaten. Het leukste aan de job vind ik de vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook het sociale aspect en het vertrouwen dat ik krijg van de klanten geeft mij erg veel voldoening.

Mensen omschrijven mij als iemand die positief in het leven staat. Ik ben er dan ook steevast van overtuigd dat elke woning verkoopbaar is. Zelf ben ik geboren en getogen in Keiem. Ik woon er in een nieuwbouwwoning midden in de rustige dorpskern. Bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan sta ik steeds klaar om u te helpen met de nodige expertise. Ik maak er mijn uiterste plicht van om zowel koper als verkoper tevreden te stellen met hun keuze.

In mijn vrije tijd ben ik heel vaak aan het sporten. Ik hou het wielrennen nauwlettend in de gaten en zondag vind je me zelf ook vaak terug op de fiets. Daarnaast ben ik ook altijd te vinden voor een feestje met familie en vrienden. Ook onze kortharige teckel is dan van de partij.

Ik sta te popelen om mijn netwerk binnen Diksimmo verder uit te breiden.
"Wacht niet tot morgen als het vandaag kan!"

+32(0)499 13 56 78 - keoma@diksimmo.be

Maak een afspraak

Onze Vacatures

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - IEPER

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - WEST-VLAANDEREN

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - ROESELARE

Lees meer

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR / INKOOP VERANTWOORDELIJKE - WESTKUST

Lees meer

KANTOORHOUDER - DIVERSE REGIO'S

Lees meer

STAGIAIR VASTGOEDMAKELAAR - DIVERSE REGIO'S

Lees meer

HOUSEKEEPING

Lees meer