Residentie Vedastus
Residentie Vedastus - 1
Residentie Vedastus - 2
Residentie Vedastus - 3
Residentie Vedastus - 4
Residentie Vedastus - 5
Residentie Vedastus - 6
Residentie Vedastus - 7
Residentie Vedastus - 8
Residentie Vedastus - 9
Residentie Vedastus - 10
Residentie Vedastus - 11
Residentie Vedastus - 12
Residentie Vedastus - 13
Residentie Vedastus - 14
Residentie Vedastus - 15
Residentie Vedastus - 16
Residentie Vedastus - 17
Residentie Vedastus - 18
Residentie Vedastus - 19
Residentie Vedastus - 20
Residentie Vedastus - 21

video

Nederename
Residentie Vedastus

Oudstrijdersstraat 103, 9700 Nederename

€ 319 000

ref. RES_VEDASTUS

Omschrijving

Met trots stellen wij u Residentie VEDASTUS voor, een tijdloze architecturale parel die zich zal realiseren in het centrum van Nederename, net naast de Sint-Vedastuskerk.

Op deze unieke en centrale ligging realiseert de bouwheer een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Ieder appartement beschikt over ruime leefterrassen. In Residentie Vedastus speelt de architectuur met kleur en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.

De appartementen die we u aanbieden in deze residentie zijn erg ruim, genieten veel lichtinval en zijn uiterst kwalitatief afgewerkt. Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Bovendien werd er zeer veel aandacht besteed aan de nieuwste normen van energie efficiëntie. Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Achterliggend beschikt de residentie over 5 carports en 5 (fietsen)bergingen.

De appartementen hebben oppervlaktes variërende van 90 m² tot 130 m². Zowel voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers als wie droomt van een ruim 3 slaapkamerappartement (penthouse) zijn er mogelijkheden binnen ons aanbod.

Alle appartementen in Residentie Vedastus zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige technieken, nl. vloerverwarming in combinatie met warmtepomp (lucht/water). Hierdoor geniet u heel het jaar door over een aangenaam binnenklimaat. Ieder appartement zal over zijn eigen fotovoltaïsche zonnepanelen beschikken op het dak van de residentie. Voor afwerking (materiaalkeuzes) heeft de bouwheer voldoende budget voorzien zodat u als koper kan genieten van mooie keuzes bij de leveranciers. (lastenboek en lijst leveranciers te verkrijgen bij de makelaar).

Het penthouse appartement op de 2de verdieping zal in de basisafwerking reeds een belangrijke upgrade genieten (zwarte deurklinken en deurbeslag, hoger keukenbudget, …).

Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde.
Voor meer info, aarzel niet om contact op te nemen!


!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !! - << onder voorwaarden >>

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in het voorjaar van 2025. 

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met 2 of 3 slaapkamers en een zuidgericht terras in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons snel op het nummer 051 50 11 51 of per mail via diksmuide@diksimmo.be.

Wij komen met plezier tot bij u langs voor een persoonlijke uitleg en voorstelling van het project.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

RESIDENTIE VEDASTUS_00_01

Appartement

212 m²

Verkocht

3

RESIDENTIE VEDASTUS_00_02

Appartement

212 m²

Verkocht

2

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

RESIDENTIE VEDASTUS_02_01

Penthouse

157 m²

Verkocht

3

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be