Residentie Angulus
Residentie Angulus - 1
Residentie Angulus - 2
Residentie Angulus - 3
Residentie Angulus - 4
Residentie Angulus - 5
Residentie Angulus - 6
Residentie Angulus - 7
Residentie Angulus - 8
Residentie Angulus - 9
Residentie Angulus - 10
Residentie Angulus - 11
Residentie Angulus - 12
Residentie Angulus - 13
Residentie Angulus - 14
Residentie Angulus - 15
Residentie Angulus - 16
Residentie Angulus - 17
Residentie Angulus - 18

video

Koekelare
Residentie Angulus

Dorpsstraat 52-56, 8680 Koekelare

€ 190 250

ref. RES_ANGULUS

Omschrijving

Met trots stellen wij u Residentie Angulus voor, een tijdloze architecturale parel, die zich zal realiseren in het centrum van Koekelare, op de hoek met de Dorpsstraat, Noordomstraat en de Oostmeetstraat.
Op deze unieke en centrale ligging realiseert de bouwheer samen met architect een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 20 appartementen en 3 handelszaken.
Ieder appartement beschikt over ruime leefterrassen. In Residentie Angulus speelt de architectuur met kleur en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.

Bij de ontwikkeling werd door de bouwheer een bijzondere aandacht besteed aan kwalitatieve en duurzame materialen in combinatie met een unieke en karaktervolle architectuur (architectenbureau Vanhoorn - Maeckelbergh) passend bij deze locatie. Naast de vormgeving zijn ook de keuze van technieken hierbij van essentieel belang. Hierbij koos men resoluut voor uiterst energiezuinige en vernieuwende methodes. Ieder appartement zal afgewerkt worden met een Smart Air Klimaatsysteem (via individuele lucht/lucht warmtepomp per appartement), een uniek een vooruitstrevend systeem die koeltechnische warmte of koude omzet in warme/koude lucht en via kanalisatie verdeelt (in combinatie met een ventilatiesysteem type D). Door deze keuze beschikt het appartement over een volwaardig acclimatisatiesysteem waardoor elke bewoner tijdens warme zomermaanden zijn appartement perfect kan koelen (airco)! Een thermostaat per ruimte behoort hierbij ook tot de mogelijkheden (zie lastenboek). Tevens beschikt ieder appartement over zonnepanelen individueel aangesloten (geen gasaansluiting meer in deze residentie).  

Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Op de centrale binnenkoer, toegankelijk via de Oostmeetstraat, zijn openbare parkeerplaatsen voorzien, aanwezigheid van elektrische laadpalen en een plaats om wagens te poetsen. Onder het project herbergt de realisatie een 26-tal parkeerplaatsen/garages en per appartement is er een privatieve kelderberging voorzien. Finaal stippen we nog even aan dat werd gedacht aan een gemeenschappelijk vuilnislokaal en een fietsenberging.

De appartementen hebben oppervlaktes variërende van 72 m² tot 193 m². Zowel voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers als wie droomt van een ruim drieslaapkamerappartement (penthouse) zijn er mogelijkheden binnen ons aanbod. Afwerking kan volgens lastenboek of geheel op maat en wensen van de klant.

Bijzondere troeven:
  • Karaktervolle en unieke architectuur;
  • Modernste technologie (Smart Air systeem, zonnepanelen,...);
  • Dicht bij het centrum en winkels;
  • Ruime appartementen met veel lichtinval;
  • De gekozen technieken laten ook toe om uw appartement in de zomer te koelen (airco);
  • (Openbare) parkeerplaatsen en garages beschikbaar;
  • Fietsenstalling en vuilnislokaal voorzien; 
  • Laadpalen voor elektrische voertuigen en autowasplaats aanwezig.
Kom langs op ons kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie 'Angulus'.

Ideaal geschikt voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde.


Meer info gewenst? Aarzel niet om contact op te nemen! Dit kan op het nummer 051 50 11 51 of per mail via diksmuide@diksimmo.beConcrete interesse? Wacht niet tot het infomoment en kom snel langs bij ons op kantoor. Reeds heel wat appartementen zijn gereserveerd.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be