Residentie Christine
Residentie Christine - 1
Residentie Christine - 2
Residentie Christine - 3
Residentie Christine - 4
Residentie Christine - 5
Residentie Christine - 6
Residentie Christine - 7
Residentie Christine - 8
Residentie Christine - 9
Residentie Christine - 10
Residentie Christine - 11

Staden
Residentie Christine

Grote Veldstraat 31, 8840 Staden

€ 295 850

ref. RES_CHRISTINE

Omschrijving

Met trots stellen wij u Residentie CHRISTINE voor, een tijdloze architecturale parel die zich zal realiseren in het centrum van Staden. Deze kleinschalige residentie bevindt zich in de Grote Veldstraat, een rustige zijstraat van de Sint Jansstraat, en gelegen nabij de levendige dorpskern op wandelafstand van het openbaar vervoer, verschillende winkels en supermarkten. Tevens kan men genieten van een uitstekende en vlotte verbinding naar Roeselare, Diksmuide en Ieper.
Op deze rustige en centrale ligging realiseert de bouwheer een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen. De residentie beschikt over 2 gelijkvloerse appartementen met telkens 2 slaapkamers en een zongerichte tuin met terras. Daarnaast omvat de eerste en tweede verdieping telkens een appartement met 3 slaapkamers en ruim, zongericht terras. 
In Residentie Christine speelt de architectuur met kleur en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.

De appartementen die we u aanbieden in deze residentie zijn erg ruim, genieten veel lichtinval en zijn uiterst kwalitatief afgewerkt. Bij het ontwerp van de appartementen stonden kwaliteit en comfort voorop. Bovendien werd er zeer veel aandacht besteed aan de nieuwste normen van energie-efficiëntie. Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Achterliggend beschikt de residentie over 7 garages en een overdekte fietsenstalling.

De appartementen hebben bewoonbare oppervlaktes variërende van 92 m² tot 119 m². Zowel voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers als wie droomt van een ruim drieslaapkamerappartement zijn er mogelijkheden binnen ons aanbod.

Alle appartementen in Residentie Christine zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige technieken, nl. vloerverwarming in combinatie met warmtepomp (lucht/water). Hierdoor geniet u heel het jaar door over een aangenaam binnenklimaat. Ieder appartement zal over zijn eigen fotovoltaïsche zonnepanelen beschikken op het dak van de residentie. Voor de afwerking (materiaalkeuzes) heeft de bouwheer voldoende budget voorzien zodat u als koper kan genieten van mooie keuzes bij de leveranciers. Het lastenboek en de lijst van de leveranciers zijn te verkrijgen bij de makelaar. 
Uiteraard kan alles volledig op maat van de wensen van de klant afgewerkt worden. 


Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde. Kom langs op ons kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie 'Christine'.

!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !! - << onder voorwaarden >>

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in de zomer van 2024.

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met 2 of 3 slaapkamers en een zongerichte tuin of terras, gelegen in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer 051 50 11 51 of per mail via diksmuide@diksimmo.beWij komen ook met plezier tot bij u langs voor een persoonlijke uitleg en voorstelling van het project.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

RESIDENTIE CHRISTINE_00_01

Appartement

170 m²

Verkocht

2

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be