Residentie De Gilde
Residentie De Gilde - 1
Residentie De Gilde - 2
Residentie De Gilde - 3
Residentie De Gilde - 4
Residentie De Gilde - 5
Residentie De Gilde - 6
Residentie De Gilde - 7
Residentie De Gilde - 8
Residentie De Gilde - 9

Staden
Residentie De Gilde

Guido Gezelleplein 9, 8840 Staden

€ 184 500

ref. RES_DE_GILDE

Omschrijving

Met trots stellen wij u Residentie DE GILDE voor, een tijdloze architecturale parel die zich zal realiseren in het centrum van Staden. Deze kleinschalige residentie bevindt zich op het Guido Gezelleplein, rustig gelegen in de schaduw van de St.-Jan-Baptistkerk en op wandelafstand van de levendige dorpskern, het openbaar vervoer, verschillende winkels en supermarkten. Tevens kan men genieten van een uitstekende en vlotte verbinding naar Roeselare, Diksmuide en Ieper.
Op deze rustige, discrete en centrale ligging realiseert de bouwheer een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen met zuidgericht terras. Het gelijkvloers appartement beschikt over één slaapkamer, terwijl de overige 6 appartementen telkens uitgerust zijn met twee slaapkamers.
De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.

De appartementen die we u aanbieden in deze residentie zijn zeer energiezuinig, genieten veel lichtinval en zijn uiterst kwalitatief afgewerkt. Bij het ontwerp van de appartementen stonden kwaliteit en comfort voorop. Bovendien werd er zeer veel aandacht besteed aan de nieuwste normen van energie-efficiëntie. Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Achteraan op het gelijkvloers beschikt de residentie over één vrij toegankelijke, open parkeerplaats. Daarnaast zijn er 6 overdekte parkeerplaatsen met aansluitend 14 fietsparkeerplaatsen, afgesloten met een gemeenschappelijke geautomatiseerde sectionaalpoort.

Alle appartementen in Residentie De Gilde zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige technieken, nl. vloerverwarming in combinatie met een geothermische warmtepomp (geothermie/water). Hierdoor geniet u heel het jaar door over een aangenaam binnenklimaat. Ieder appartement zal over zijn eigen fotovoltaïsche zonnepanelen beschikken op het dak van de residentie. Voor de afwerking (materiaalkeuzes) heeft de bouwheer voldoende budget voorzien zodat u als koper kan genieten van mooie keuzes bij de leveranciers. Het lastenboek en de lijst van de leveranciers zijn te verkrijgen bij de makelaar. 
Uiteraard kan alles volledig op maat van de wensen van de klant afgewerkt worden. 

Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde. Kom langs op ons kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie 'De Gilde'.

!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !! - << onder voorwaarden >>

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in de zomer van 2025.

Bent u op zoek naar een vooruitstrevend, kwalitatief en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en een zuidgericht terras, gelegen in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer 051 50 11 51 of per mail via diksmuide@diksimmo.be. Wij komen ook met plezier tot bij u langs voor een persoonlijke uitleg en voorstelling van het project.

De panden

Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan
Ref. Type Grondoppervlakte Prijs Slaapkamers Plan

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be