Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 1
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 2
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 3
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 4
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 5
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 6
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 7
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 8
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 9
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 10
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 11
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin - 12

Staden
Gelijkvloers tweeslaapkamerappartement met zongerichte tuin

Grote Veldstraat 31, 8840 Staden

€ 295 850

ref. RESIDENTIE CHRISTINE_00_02_enkel

Omschrijving

Met trots stellen wij u Residentie CHRISTINE voor, een tijdloze architecturale parel die zich zal realiseren in het centrum van Staden. Deze kleinschalige residentie bevindt zich in de Grote Veldstraat, een rustige zijstraat van de Sint Jansstraat, en gelegen nabij de levendige dorpskern op wandelafstand van het openbaar vervoer, verschillende winkels en supermarkten. Tevens kan men genieten van een uitstekende en vlotte verbinding naar Roeselare, Diksmuide en Ieper.
Op deze rustige en centrale ligging realiseert de bouwheer een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen. De residentie beschikt over 2 gelijkvloerse appartementen met telkens 2 slaapkamers en een zongerichte tuin met terras. Daarnaast omvat de eerste en tweede verdieping telkens een appartement met 3 slaapkamers en ruim, zongericht terras. 
In Residentie Christine speelt de architectuur met kleur en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.

De appartementen die we u aanbieden in deze residentie zijn erg ruim, genieten veel lichtinval en zijn uiterst kwalitatief afgewerkt. Bij het ontwerp van de appartementen stonden kwaliteit en comfort voorop. Bovendien werd er zeer veel aandacht besteed aan de nieuwste normen van energie-efficiëntie. Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Achterliggend beschikt de residentie over 7 garages en een overdekte fietsenstalling.

De appartementen hebben bewoonbare oppervlaktes variërende van 92 m² tot 119 m². Zowel voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers als wie droomt van een ruim drieslaapkamerappartement zijn er mogelijkheden binnen ons aanbod.

Alle appartementen in Residentie Christine zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige technieken, nl. vloerverwarming in combinatie met warmtepomp (lucht/water). Hierdoor geniet u heel het jaar door over een aangenaam binnenklimaat. Ieder appartement zal over zijn eigen fotovoltaïsche zonnepanelen beschikken op het dak van de residentie. Voor de afwerking (materiaalkeuzes) heeft de bouwheer voldoende budget voorzien zodat u als koper kan genieten van mooie keuzes bij de leveranciers. Het lastenboek en de lijst van de leveranciers zijn te verkrijgen bij de makelaar. 
Uiteraard kan alles volledig op maat van de wensen van de klant afgewerkt worden. 


Indeling van het gelijkvloerse appartement 00.02:
Inkomhal - apart gastentoilet met handwasbakje - aparte voorraadberging met voorzieningen voor wasmachine/droogkast - lichtrijke leefruimte gekoppeld aan de zongerichte tuin (61 m2) met terras - volledig ingerichte keuken met kookeiland en vitro-keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwas, ingebouwde koelkast en een spoelbak - badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en douche - 2 ruime slaapkamers. Dit gelijkvloerse appartement beschikt bovendien over een eigen regenwaterput.

Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde. Kom langs op ons kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie 'Christine'.

!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !! - << onder voorwaarden >>

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in de zomer van 2024.

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met 2 of 3 slaapkamers en een zongerichte tuin of terras, gelegen in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons op het nummer 051 50 11 51 of per mail via diksmuide@diksimmo.beWij komen ook met plezier tot bij u langs voor een persoonlijke uitleg en voorstelling van het project.

Documenten

Diego Cauwelier Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be

Maak een afspraak

Overzicht

Type Appartement
Slaapkamers 2
Grondoppervlakte 153 m²
Bewoonbare oppervlakte 92 m²

Indeling

Slaapkamer 2
Keuken 1
Badkamer 1
Woonkamer 1
Terras 1
Tuin 1
Berging 1
Toilet 1
Hall 1

Gebouw

Bouwjaar 2024
Type Appartement
Orientatie tuin West
Algemene staat Nieuwe staat
Bemeubeld Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed Nee
Voorzieningen Elektriciteit, Stadswater, Regenwater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Videofoon, Zonnepanelen, Vloerverwarming, Warmtepomp
Omgeving Centrum, Woonkern, Rustig, Onderwijs - Secundair onderwijs (Margareta-Maria-Instituut - T.S.O. - B.S.O. 1ste graad [6,53 km]), Warenhuizen - Aldi (8840 Staden [0,82 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market HOUTHULST [5,64 km]), Warenhuizen - Colruyt (HOOGLEDE.(COLRUYT) [4,27 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,35 km]), Vervoer - Treinstations (Kortemark [6,25 km]), Gezondheid - Apotheker (Apotheek Mol [0,26 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,28 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Roeselare [7,38 km]), Warenhuizen - Delhaize (Sint-Jansstraat 110 8840 Staden [0,46 km]), Vervoer - Bushalte (De Lijn), Dorp, Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Staden Vredestraat [0,15 km])
Renovatieplicht Niet van toepassing
G-score A
P-score A

Ruimtelijke ordening

Gevalideerd as-builtattest Nee
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Nee
Voorkooprecht Nee
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed Nee

Bereken uw krediet

Vraag meer info

Diego Cauwelier

Diego Cauwelier Vastgoedadviseur

+32 (0)51 50 11 51
diego@diksimmo.be