17/08/2023

Bedrijvenpark Diamant uitverkocht: Een schitterend succesverhaal

Bedrijvenpark Diamant uitverkocht: Een schitterend succesverhaal

Recent kreeg Diksimmo het vertrouwen van bouwheer Ferhan NV (fam. Hancke) om de verkoop van Bedrijvenpark Diamant te behartigen. Een grote uitdaging, maar Diksimmo slaagde erin om het volledige bedrijvenpark (14 units) in mum van tijd uit te verkopen. Dankzij een doordachte marketingstrategie, een uitgebreid klantenbestand en een resultaatgerichte B2B aanpak werd een schitterend succesverhaal geschreven en vinden in 2024 heel wat ondernemers en investeerders hun weg naar Diamant. 


14 KMO-units

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herreist binnenkort Bedijvenpark Diamant.
In totaal waren 14 units beschikbaar die variëren in afmeting van 264 m2 tot 388 m2. Dankzij de aanwezigheid van flexibele tussenwanden kunnen deze units ook gecombineerd worden. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich zullen vestigen ontstaan heel wat zakelijke wisselwerkingen. Dit komt de ondernemers van Diamant uiteraard ten goede.

Naast de loodsen zal het terrein rondom het bedrijvenpark verder uitgebaat worden door Ferhan en voorzien worden van tal van laadpalen voor elektrsiche wagens, ook de groenzone met wadi's zal dit bedrijventerrein kracht bij zetten. 

Professionele aanpak

We gebruikten tal van marketingtools om het project zo goed mogelijk in de aandacht te brengen. Zo zorgde Diksimmo voor een unieke projectnaam, een passend logo, renderbeelden, dronefoto’s, folders en brochures,... Door de digitale renders kregen kandidaat-kopers een zeer goed beeld van hoe hun unit er zou uitzien na realisatie.

Verkoop van Bedrijfsunits vraagt een actieve hands-on aanpak, ondernemers en investeerders die interesse tonen willen geen verkoopspraatje maar een correcte en transparante aanpak met duidelijke cijfers gekoppeld aan een visie waarop ze hun onderneming kunnen bouwen. Kort op de bal spelen is key bij dergelijke opdracht. 

Het resultaat? Een groot commercieel succesverhaal waar we ongelofelijk trots op zijn!

Loodsen te huur

Een aantal loodsen werden gekocht door investeerders. Binnenkort komen deze loodsen opnieuw op de vastgoedmarkt, maar dan te huur. Was u net niet op tijd om een loods in Bedrijvenpark Diamant te kopen? Dan is dit uw tweede kans om er één te huren.

Bent u momenteel op zoek naar bedrijfsunits/loodsen? Aarzel niet en contacteer ons.
Hou ook zeker ons aanbod in het oog voor komende opportuniteiten.

Gerelateerde berichten

Dit zijn de goedkoopste manieren om je huis te isoleren

Dit zijn de goedkoopste manieren om je huis te isoleren

Lees meer
Uw huis vol planten en je bent meer dan hip!

Uw huis vol planten en je bent meer dan hip!

Lees meer