05/05/2022

Ontdek het kleinste vastgoedkantoor van België

Ontdek het kleinste vastgoedkantoor van België

De Haan is een prachtige badstad langs onze Vlaamse kust. Maar wist u dat er naast de unieke architectuur en vele activiteiten nog iets bijzonder is aan deze kustgemeente? De Haan is namelijk de thuishaven van het kleinste vastgoedkantoor van België (maar met de grootste service). Maak kennis met het Diksimmo kantoor in De Haan.

 

Diksimmo – haal vertrouwen in huis

Diksimmo heeft ondertussen kantoren in Diksmuide, Ieper en De Panne.
Het kantoor in De haan positioneert zich op het Koninklijk Plein, in één van de twee kiosken (Aubette) in de bekende ‘Concessie’,  pal in het centrum tussen de prachtige Belle Epoque woningen. De kiosken deden oorspronkelijk dienst als de toegangshuisjes van het casino in De Haan, later lange tijd uitgebaat als crèmerie.

 

De Haan – Coq sur Mer

Wie De Haan zegt, denkt meteen aan wegdromen tussen de witte villa’s met rode daken, verdwalen in de kronkelende lanen en volop genieten van zon, zee, strand & het vele groen. Dit bijzonder karakter maakt van De Haan een prachtig stukje erfgoed. Het staat hierdoor ook in schril contrast met vele andere kustgemeenten waar een echte hoogbouwwoede heerst.

Bent u van plan om binnenkort uw eigendom te kopen of verkopen in regio De Haan? Contacteer ons en breng een bezoekje aan het kleinste vastgoedkantoor van België (maar met de grootste service)!

Gerelateerde berichten

Mobiscore

Mobiscore

Lees meer
Bloemenbehang van bij de bomma en bompa is de nieuwste interieurtrend

Bloemenbehang van bij de bomma en bompa is de nieuwste interieurtrend

Lees meer