07/11/2017

Bloemenbehang van bij de bomma en bompa is de nieuwste interieurtrend

Bloemenbehang van bij de bomma en bompa is de nieuwste interieurtrend

De Scandinavische interieurtrend waarbij alles zo clean en minimalistisch mogelijk moet zijn, is stilaan over zijn hoogtepunt heen. Het mag weer kleurrijk en gezellig druk worden in huis, en daar hoef je (gelukkig) niet eens heel je interieur voor te vernieuwen. Bloemenbehang moet dé trend van 2018 worden.

Je oma en opa hebben vast wel een bloemenmuur in huis, en het is dat soort behang dat nu terug zijn comeback maakt. Duidelijk vintage geïnspireerd, in warme en niet te felle kleuren en hoe drukker hoe beter.

Het lijkt op het eerste zich misschien nogal heftig, maar eigenlijk is bloemenbehang net een hele makkelijke en betaalbare manier om je interieur in één klap te veranderen. Je hoeft natuurlijk ook helemaal niet heel je woonst te behangen, je kunt even goed voor een kleine muur kiezen of een deur om gewoon een origineel speels accent toe te voegen.

Combinatie met strakke elementen

Bloemenbehang combineert daarnaast net heel tof met strakke en minimalistische elementen, dan blijft het ook allemaal wat in evenwicht. Je wil natuurlijk niet écht dat je interieur eruitziet alsof het dateert uit de tijd van je grootouders. Kun je er niet meteen iets bij voorstellen? Hieronder wat inspiratie:

bron: HLN & Elle Interieur

Gerelateerde berichten

Uw huis vol planten en je bent meer dan hip!

Uw huis vol planten en je bent meer dan hip!

Lees meer
Mobiscore

Mobiscore

Lees meer