12/02/2018

Huizenjagers op VIER

Huizenjagers op VIER

In de week van 5 februari is het zover, Diksimmo maakt zijn debuut op de Nationale zender VIER. Zaakvoerder Diego Cauwelier vertegenwoordigd zijn kantoor en zocht samen met zijn medewerkers naar 4 geschikte woningen voor de 4 kandidaat kopers.

Dag 1: Op dag één moest Diego op zoek naar een woning in de regio Wervik, een ruime woning voor Emily en Niels met 3 slaapkamers, een ruime keuken en leuke tuin. Het koppel is reeds meer dan 1 jaar op zoek. Diego vond voor hen een statige alleenstaande woning aan de hand van Architect Degeyter A. in het centrum van Wervik. 4 Ruime slaapkamers, ruime garage, grote keuken en zuidgerichte tuin.  

Dag 2: Vandaag moesten we op zoek naar een geschikte woning in Geluwe voor Stijn en Laetitia, Diego verwelkomde het jong koppel in Deerlijk, een locatie ver buiten de gewenste regio. Al snel veranderde de ongerustheid in opluchting toen Diego het koppel vertelde dat we vandaag enkel een kijkwoning zullen zien, en dat de uitgekozen woning wel degelijk op een topligging in Geluwe te vinden was. Gezien de woning in ruwbouwstaat is, verkoos Diego om een kijkwoning te tonen die identiek dezelfde stijl en afwerking genoot als de woning in aanbouw. De woning viel uitermate in de smaak van Stijn en Laetitia, Diego kon alvast met de hoogste score naar huis.

Dag 3: Sabrina en Nando zoeken een open of halfopen bebouwing met landelijk verzicht, klinkt evident in onze regio maar bleek uiteindelijk niet  zo makkelijke opdracht te zijn. Dergelijk woningen liggen erg goed in de markt en worden vaak snel verkocht. Kim en Jan vonden voor deze kandidaat kopers een geschikte woning te Lo-Reninge. Diego ging op verkenning en kon alle gevraagde punten aanvinken. “deze woning moet Sabrina en Nando zeker bevallen” de betreffende woning is nog in afwerking, waardoor Diego opteerde om een modelwoning te tonen. “ zo kan je beter het gevoel en de sfeer overbrengen”. Gezien Nando later misschien makelaar wil worden, wou Diego hem mee betrekken in de rondleiding, met een helm op maat en een checklist in de hand kon Nando zijn eerste ervaringen in de vastgoedwereld opdoen. Nando en zijn moeder konden alvast alle wensen aanvinken en dit voor een prijs perfect binnen budget! 

Dag 4: Op zoek naar een hoeve op de buiten voor Steven en Charlotte, een jong koppel met 3 kinderen. Met het budget van 400.000 EURO excl. Kosten kan Diego aan de slag. “ Meteen dacht ik aan mijn hoeve uit eigen portefeuille in Klerken, wel veel werk aan maar super mooi gelegen en veel mogelijkheden. Het terrein van ca. 3ha. heeft de mogelijkheid om eventueel een stuk van de weides door te verkopen waardoor ook de huidige vraagprijs ( net boven de 400.000 euro ) onder hun te besteden budget kwam te liggen, en tevens meteen wat ruimte om te renoveren of te verbouwen”

Wij danken VIER, de programmamakers van Huizenjagers en de collega makelaars voor deze opportuniteit en aangename samenwerking.

We kijken alvast met veel trots terug op de deelname.

Uw woning komt binnenkort te koop en je bent op zoek naar een makelaar die u kan begeleiden tijdens het verkoopproces? 

Graag maken wij met u persoonlijk kennis tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Bel ons op 051 / 501 151

Gerelateerde berichten

EEN FRISSE KIJK OP HET LEVEN: ALLES WAT U MOET WETEN OVER AIRCO'S

EEN FRISSE KIJK OP HET LEVEN: ALLES WAT U MOET WETEN OVER AIRCO'S

Lees meer
Van dakpannen met geïntegreerde cellen tot complete PV-daken: zonnestroom was nog nooit zo mooi!

Van dakpannen met geïntegreerde cellen tot complete PV-daken: zonnestroom was nog nooit zo mooi!

Lees meer