17/04/2023

Verhoog de verkoopkans van uw woning dankzij een digitale gevelrenovatie

Verhoog de verkoopkans van uw woning dankzij een digitale gevelrenovatie

Bent u van plan om binnenkort uw woning te verkopen, maar is uw gevel aan vernieuwing toe? Dan heeft Diksimmo voor u de oplossing! Uw gevel renoveren is in veel gevallen een meerwaarde bij de verkoop van uw woning. Onze marketingafdeling gaat voor u aan de slag en maakt een digitale simulatie van hoe uw woning er kan uitzien na gevelrenovatie. Wat dit precies is en hoe dit in zijn werk gaat ontdekt u in deze blog.
 

Laat uw gevel digitaal renoveren

Hoewel uw gevel vernieuwen de waarde van uw woning verhoogt voor verkoop brengt dit uiteraard ook kosten met zich mee. Met een digitale gevelrenovatie komt u ook al een heel eind verder. Diksimmo maakt voor u een simulatie van het straatbeeld na gevelrenovatie. We gaan dus niet zelf fysiek uw gevel restaureren, maar doen dit louter digitaal. We nemen een foto van uw gevel en bewerken die dan met de computer. Hierdoor krijgt u een idee van hoe uw woning er zou kunnen uitzien na gevelrenovatie. 
Bovendien bieden we deze extra service volledig gratis aan als u uw woning met Diksimmo verkoopt. Uw woning opknappen voor verkoop is dus niet direct nodig, want dankzij onze nieuwe gevelsimulatie krijgen potentiële kopers een idee van wat de mogelijkheden zijn. 
 

Heel wat mogelijkheden

Wij hebben een hele waaier aan verschillende afwerkingsmogelijkheden voor uw gevelrestauratie. We kunnen de gevel simuleren als hij geschilderd is, maar ook kaleien is geen enkel probleem. Breuken herstellen, spuitkurk of zelfs houten afwerkingen zijn ook mogelijk. Wilt u graag nieuwe ramen? Geen enkel probleem, ook dat kunnen we digitaal voor u simuleren. Op de voor en na foto's ziet u meteen hoeveel verschil een digitale gevelrenovatie kan maken.
 

Maak uw woning aantrekkelijker zonder veel kosten te maken

Het grote voordeel van een digitale gevelrenovatie is dat dit volledig kosteloos is. Hierdoor is dit het ultieme middel om uw woning een nieuwe look & feel te geven. Uit ervaring hebben we ondervonden dat een simulatie van het straatbeeld de interesse in uw woning flink kan verhogen. Potentiële kandidaten kunnen zich perfect inbeelden welke mogelijkheden hun toekomstige thuis nog biedt. Voor het gemak van de koper stellen we ook een gepersonaliseerde kostenraming ter beschikking. De koper weet dan onmiddellijk hoeveel een fysieke gevelrenovatie zou kosten.

Een charmante woning met een verouderde gevel kan een verhindering zijn voor een succesvolle verkoop. Aarzel niet en contacteer ons om te overlopen hoe wij uw gevelrenovatie kunnen digitaliseren. 

Gerelateerde berichten

Waarom verhuren met een makelaar? 11 redenen

Waarom verhuren met een makelaar? 11 redenen

Lees meer
Hervorming van de verkooprechten

Hervorming van de verkooprechten

Lees meer