05/09/2023

Vind uw droomwoning nu ook op immoscoop

Vind uw droomwoning nu ook op immoscoop

Vanaf heden zijn alle panden van Diksimmo ook te vinden op de website van immoscoop. Op die manier verhogen we de online zichtbaarheid van uw eigendom nog meer. Lees verder in dit blogbericht hoe we de online vindbaarheid van je woning verhogen.

Bij Diksimmo streven we elke dag tot het uiterste om u de hoogst mogelijke service te bieden.
We publiceren uw eigendom op onze website, maar ook op heel wat portaalsites. Dit zijn websites die ook heel wat bereik hebben en specifiek gericht zijn op de vastgoedmarkt. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn Zimmo en Immoweb, waarop ook Diksimmo actief is. Daarnaast plaatsen wij uw eigendom ook op de websites van proxio, vlan, luxevastgoed (indien het pand hiervoor in aanmerking komt) en sinds kort dus ook op immoscoop.

Het resultaat hiervan is dat uw eigendom veel meer bekeken wordt dan wanneer het enkel op één website zou staan. In plaats van één enkele webpagina voor uw pand, zorgen we bij Diksimmo dus voor heel wat meer bereik dankzij onze publicatie op deze portaalsites. Het eindresultaat is een aanzienlijk hoger bereik en vindbaarheid in de zoekmachine en uiteindelijk een vlottere verkoop van uw eigendom.

 

Uw eigendom ook succesvol verkopen?

Bij Diksimmo staat vertrouwen centraal, elke dag doen al onze medewerkers hun uiterste best om u de hoogst mogelijke service te bieden.

De aankoop van uw eigendom is geen alledaags gebeuren. Heel wat juridische en praktische vragen stellen zich. Welke stappen dien ik te ondernemen om veilig aan te kopen? Wat zijn de wettelijke voorschriften? Hoe en wanneer gebeurt de betaling?

Bij Diksimmo zijn wij uw vertrouwenspersoon met een antwoord op al uw vragen in duidelijke, heldere taal. We nemen hiervoor de tijd, helpen u verder en gaan uitsluitend voor tevreden klanten.

Gerelateerde berichten

3x tips voor een ontspannen veranda

3x tips voor een ontspannen veranda

Lees meer
Jacht op huizen met klein beschrijf

Jacht op huizen met klein beschrijf

Lees meer