01/07/2020

HI IEPER, NICE TO MEET YOU

HI IEPER, NICE TO MEET YOU

HI IEPER, NICE TO MEET YOU

Diksimmo start zijn groeiverhaal, na een vijftal jaar is Diksimmo een vaste waarde geworden in de Westhoek. De groei, mede mogelijk gemaakt door een team van gedreven medewerkers krijgt vanaf dit najaar een vervolg onder de vorm van een nieuwe vestiging. 

"Na 5 jaar zijn we als kantoor voldoende ontwikkeld om onze groei versneld verder te zetten. We kennen onze sterktes en weten ons te onderscheiden in de markt. Onze waarden en visie zijn toekomst-proof, we staan aan de vooravond van een mooi groeiverhaal"

Naast het hoofdkantoor in Diksmuide en de uitvalsbasis aan de Westkust (Sint-Idesbald) starten we een nieuw kantoor in de kattestad Ieper. Het kantoor zal zich huisvesten op een drukke invalsweg richting de Ieperse binnenstad. Dit zal de poort openen richting Zuid West-Vlaanderen waar wij als kantoor nog heel wat groeimogelijkheden zien. Het kantoor zal geleid worden door Peter Despriet. Hij deed reeds heel wat ervaring als kantoorverantwoordelijke in een bekende vastgoedgroep aan de Belgische kust. Naast zijn ervaringen in vastgoed heeft Peter ook een ruime expertise in projectontwikkeling. Hierdoor is hij in staat zijn bouwpromotoren en bouwheren kwalitatief te adviseren en te ondersteunen in en rond hun projecten in Ieper en omstreken.

We verwelkomen u graag vanaf september in ons kantoor te Ieper. 

 

Gerelateerde berichten

3 vragen over nieuwe registratierechten

3 vragen over nieuwe registratierechten

Lees meer
Dit zijn de interieurtrends voor 2019!

Dit zijn de interieurtrends voor 2019!

Lees meer