25/09/2020

Start uw eigen kantoor met Diksimmo

Start uw eigen kantoor met Diksimmo

Start uw eigen Diksimmo kantoor

Droomt u ervan om uw eigen vastgoedkantoor te starten? Bent u gefascineerd door vastgoed en heb je de drang om klanten te begeleiden naar hun droom? Dan bent u de persoon die we zoeken!

Het starten van een vastgoedkantoor hoeft u niet alleen te doen. Wij helpen u doorheen het opstarten en ondersteunen u in de verdere groei. Met onze knowhow, marktervaring en gecentraliseerde marketing neemt u snel grote passen vooruit.


Onze groei is uw succes!

10 redenen om te starten met uw eigen Diksimmo kantoor:
 

1) Grondige vooranalyse van de regio

Wij starten niet zomaar op eender welke locatie, voor we starten houden wij een marktonderzoek. We bekijken welke locatie ons de beste kaarten geeft. Zo analyseren we het omzetpotentieel, de marktvraag en het onderscheidend vermogen met de lokale spelers. Eens alle puntjes aangevinkt zijn, kunnen we knallen!

2) Snelle groei door het behouden van de focus!

Wij werken permanent aan onze marketingstrategie en houden de laatste trends nauw in het oog. We hebben een marketingspecialist in huis die ten dienste staat voor iedere kantoorhouder. Hierdoor kunt u zich als vastgoedondernemer volledig richten op de algemene bedrijfsvoering, de groei van uw kantoor en het onderhouden van uw klantenrelaties. 

3) Start met de steun van het voltallige Diksimmo team.

Starten doet u niet alleen. Wij ondersteunen u van de meet af aan. Met onze gedeelde visie en waarden helpt ons voltallig team u bij al uw uitdagingen. U kan steeds een beroep doen op de expertise van collega Diksimmo makelaars, onze marketingafdeling, juridische afdeling en management.

4) Snelle groei

Door onze beproefde methodes, professionele uitstraling en vele goeie referenties binnen de vastgoedmarkt zult u als kantoorhouder merken dat u veel sneller vooruit geraakt. U start niet van 0 maar u begeeft zich onmiddellijk in de kop van het peloton.

5) Gecentraliseerde data

Vanuit ons centraal datasysteem krijgt u beschikking over tal van gepersonaliseerde en geoptimaliseerde documenten die essentieel zijn binnen uw bedrijfsvoering. Ons centraal CRM systeem en onze backoffice software zorgen dat u snel en zonder hoge instapkosten uw zaak professioneel kunt runnen.

6) Publiciteitskosten drukken

Door onze samenwerking kunnen wij tal van marketingcampagnes delen over grotere gebieden. We publiceren goedkoper per pand en werken veel kostenefficiënter dan gelijk welke concurrent die individueel van start gaat.

7) Gedeelde tools

Als Diksimmo kantoorhouder kunt u via ons centraal depot beroep doen op al onze staging- en interieurartikelen om uw woning-aanbod net dat tikkeltje meer te geven. Alle activiteiten zijn intern en 100% in eigen beheer.

8) Exclusiviteit in uw eigen regio

Er zijn nog heel wat regio’s open die we u graag beschikbaar stellen. U krijgt exclusiviteit voor uw gemeente. We werken als kantoorhouders complementair en ondersteunen elkaar, één team, één doel, één richting.

9) Kwaliteit voorop

Diksimmo gaat resoluut voor kwalitatieve dienstverlening. We streven dagelijks naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid. Onze talloze referenties en tevreden klanten vormen onze basis om op verder te groeien. Samen met ons team primeert in ieder kantoor kwaliteit boven kwantiteit.

10) Eindeloze groeimogelijkheden

Hebt u honger naar meer? Bij ons kan u doorgroeien op diverse vlakken. Huidige kantoorhouders luisteren graag naar uw ambities en samen stellen we onze doelen scherp en gaan we voor groei.

 

Hebt u interesse om uw eigen Diksimmo kantoor op te starten of wilt u meer informatie?

Neem dan nu contact op met Diego Cauwelier via diego@diksimmo.be  

 

( Bent u zaakvoerder van een bestaand kantoor en wenst u uw zaak te versterken? Ook dan kunnen wij verder helpen)

Alle mails worden met de nodige discretie behandeld.

Gerelateerde berichten

Project Weegschede te Gijverinkhove in trek bij ondernemers

Project Weegschede te Gijverinkhove in trek bij ondernemers

Lees meer
3 vragen over nieuwe registratierechten

3 vragen over nieuwe registratierechten

Lees meer