17/09/2020

Tuinkantoren zijn dé trent van 2020

Tuinkantoren zijn dé trent van 2020

De corona pandemie is helaas nog niet ten einde. Heel wat mensen hebben dit door en blijven niet bij de pakken zitten. Het ziet er naar uit dat thuiswerken het nieuwe ‘normaal’ zal worden voor de komende periode. Daarom zijn tuinkantoren de oplossing in deze tijden. Maar wat is een tuinkantoor precies? U komt het hier en nu te weten.

 

Werken in uw tuin

Wat is een tuinkantoor nu eigenlijk? Het woord zegt het zelf: een kantoor in de tuin. Maar waarom zou u een kantoor willen in uw tuin? Het heeft heel wat voordelen. Nu steeds meer mensen werken van thuis uit is het belangrijk dat de omstandigheden ideaal zijn. Een tuinkantoor biedt een rustige en comfortabele werkomgeving. Doordat u niet echt ‘in huis’ werkt worden werk en privé beter gescheiden.

U wordt er ook niet om de haverklap lastig gevallen door spelende kinderen en stel dat uw partner ook van thuis uit werkt is het eenvoudiger om elkaar niet te storen. Bovendien is het zeer comfortabel en rustig werken in de tuin. U hebt vaak heel wat zuurverdiende spaarcenten geïnvesteerd in uw tuin. Op die manier kunt u er nog meer van genieten.

 

Verschillende vormen en maten

Tuinkantoren zijn er in heel wat verschillende vormen en maten. U kunt het heel sober en eenvoudig houden, maar u kunt ook zo extreem gaan als u zelf wil. U hebt al een terrasoverkapping die wind- en waterdicht is voor minder dan 10.000 euro. Of u kiest voor een volledig geïsoleerd dak met ramen en deuren in aluminium. Ook een verplaatsbare container behoort tot de opties.

 

Er zijn heel wat leveranciers die uw tuinkantoor droom graag werkelijkheid maken. Kijk zeker eens op bouwvakkersonline.be als u op zoek bent naar een geschikte stielman.

Gerelateerde berichten

EEN WONING KOPEN VIA MAIL, DAT KAN!

EEN WONING KOPEN VIA MAIL, DAT KAN!

Lees meer
Dit zijn de interieurtrends voor 2019!

Dit zijn de interieurtrends voor 2019!

Lees meer