06/01/2021

Project Weegschede te Gijverinkhove in trek bij ondernemers

Project Weegschede te Gijverinkhove in trek bij ondernemers

Volgende week start de bouw van de nieuwe KMO-zone Weegschede in Gijverinkhove. Nog voor de eerste steen er ligt zijn al meer dan de helft van de units verkocht. We zijn bij Diksimmo ongelofelijk trots op dit resultaat.

Eindeloos veel mogelijkheden

De conceptbeelden die reeds werden gemaakt ogen zeer indrukwekkend. Het bedrijvenpark bevat 20 units die kunnen worden benut voor opslag, hobby of KMO bedrijvigheid. De afmetingen van de units variëren van 145 vierkante meter tot 285 vierkante meter, maar kunnen dankzij de flexibele tussenwanden ook gecombineerd worden tot grotere units. Bovendien is de ligging van de KMO-zone ideaal. Gijverinkhove ligt centraal tussen enkele centrumsteden in de westhoek (Veurne, Ieper & Diksmuide) en ook de kustregio is makkelijk bereikbaar. Dit maakt van project Weegschede de perfecte uitvalsbasis voor mensen die regionaal werken of die contacten hebben verderop.

Regis Hancke en Kristien Feryn

Het initiatief van het project is afkomstig van Regis en Kristien van het bouwbedrijf Ferhan. In totaal investeerden ze 3,5 miljoen euro in het project. Metaalwerk Hancke zal instaan voor de bouw van de bedrijfsunits. Diksimmo staat exclusief in voor de verkoop met de daarbij horende publiciteit en marketing.

Haal vertrouwen in huis

Het vertrouwen van Regis en Kristien vertaalde zich in schitterende resultaten. We ontwikkelden twee gigantische banners om het project in de picture te zetten. Bovendien verdeelden we om en bij de 30.000 flyers in Diksmuide, Alveringem, Veurne,... Ondertussen is reeds 60% van de units verkocht aan heel wat verschillende ondernemers. Zo hebben we al een schrijnwerker, een autobedrijf, een ijzerwarenhandel, tuinaannemer, installateur, eventbedrijf, slager-traiteur, etc.
Tegen deze zomer zullen de eerste bedrijven zich kunnen huisvesten in project Weegschede.

Ook interesse in project Weegschede? Meer info vindt u hier.

Ook uw droomproject realiseren met Diksimmo? Contacteer ons hier.

 

Bron: HLN

Gerelateerde berichten

Met deze 10 handige tips lijkt je studio een pak ruimer

Met deze 10 handige tips lijkt je studio een pak ruimer

Lees meer
ASBESTATTEST VERPLICHT VOOR WONINGEN GEBOUWD VOOR 2001

ASBESTATTEST VERPLICHT VOOR WONINGEN GEBOUWD VOOR 2001

Lees meer